رژیم لاغری

در این وبلاگ به بررسی ابعاد مختلف رژیم های لاغری می پردازیم، لاغری با رژیم کتوژنیک، رژیم لاغری سریع، رژیم لاغری فستینگ، رژیم لاغری مدیترانه ای، لاغری با ورزش

رژیم لاغری

در این وبلاگ به بررسی ابعاد مختلف رژیم های لاغری می پردازیم، لاغری با رژیم کتوژنیک، رژیم لاغری سریع، رژیم لاغری فستینگ، رژیم لاغری مدیترانه ای، لاغری با ورزش

رژیم غذایی و تغذیه اوتیسم: چگونه بر سلامت اوتیسم تأثیر می گذارد؟

بسیاری از والدین و مراقبان کودکان مبتلا به اوتیسم از تغذیه برای اصلاح و مدیریت برخی از رفتارها استفاده می کنند.قبل از یادگیری در مورد گزینه های محبوب رژیم غذایی اوتیسم برای فرزندتان، مهم است که بدانید چگونه تغذیه در اوتیسم نقش دارد. در حالی که تغذیه یا رژیم های غذایی خاص اوتیسم را درمان نمی کند، گزارش هایی وجود دارد که اثرات مثبت رژیم غذایی اصلاح شده را نشان می دهد.


رژیم اوتیسم چیست؟

کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب دارای چالش های حسی هستند. در نتیجه، آن‌ها می‌توانند بیزاری خاصی از مواد غذایی داشته باشند که از دریافت تعداد مواد مغذی مورد نیاز برای سالم بودن جلوگیری می‌کند. اگر کودک شما اهل غذا خوردن است، ممکن است متوجه شوید که معرفی گزینه های غذایی سالم تر گاهی اوقات تقریبا غیرممکن است.تحقیقات بیشتر و مطالعات گسترده برای اثبات ارتباط بین اوتیسم، رژیم غذایی و رفتار توصیه شده است. جامعه تحقیقاتی اوتیسم این احتمال را که رژیم غذایی می تواند بر علائم اوتیسم تأثیر بگذارد را رد نکرده است، و همچنین به موضع مشخصی در مورد این موضوع دست یافته اندرژیم اوتیسم.

 

رژیم غذایی چه تاثیری بر سلامت و تندرستی کودکان دارد؟

در مورد تغذیه، چند نوع رژیم غذایی وجود دارد که می تواند برای کودکان مبتلا به اوتیسم مفید باشد. با این حال، توجه به این نکته ضروری است که رژیم غذایی خاص همراه با فواید، خطراتی را نیز به همراه دارد.اجتناب از برخی غذاها می تواند مصرف مواد مغذی مورد نیاز کودک برای سالم بودن و رسیدن به رشد مطلوب را محدود کند. به عنوان مثال، رژیم غذایی بدون کازئین که محصولات شیر ​​را حذف می کند، می تواند بر سلامت استخوان کودک شما تأثیر بگذارد. به همین دلیل به نفع فرزندتان است که قبل از تغییر رژیم غذایی با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

 

چه نوع رژیم غذایی برای افراد مبتلا به اوتیسم بهتر است؟

همانطور که در بسیاری از انواع رژیم های غذایی مشاهده می شود، راه هایی برای کاهش یا حذف مواد غذایی و مواد مغذی وجود دارد که به عنوان محرک علائم اوتیسم شناخته شده اند. اما افزودن یا ترکیب مواد غذایی و مواد مغذی خاص به رژیم غذایی کودک برای کمک به علائم اوتیسم چیست؟

در مقاله ای که توسط فاکس نیوز منتشر شد ، تهیه غذایی حاوی خواص ضد التهابی را برای حفظ سلامت روده توصیه کرد. این شامل ماهی های چرب مانند سالمون است که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و همچنین گردو و دانه کتان.

 

 

 

برخی از مواد غذایی توصیه شده بیشتر که به علائم اوتیسم کمک می کنند عبارتند از:

غذاهای غنی از پری بیوتیک (سیب، مارچوبه، تره فرنگی، سیر، پیاز، موز و ریشه کاسنی)

غذاهای غنی از پروبیوتیک (ماست، و سبزیجات پرورشی)

غذاهای حاوی B6 مرغ، گوشت بوقلمون، غلات سبوس دار، ماهی، سبزیجات، دانه های سویا

رژیم های غذایی ویژه برای کمک به کاهش علائم اوتیسم

رژیم غذایی اوتیسم را درمان نمی کند این یک واقعیت است. با این حال، هیچ اثر نامطلوب شناخته شده ای از رژیم های غذایی خاص که اعتقاد بر این است که علائم اوتیسم را بدتر می کند، وجود ندارد. بیایید برخی از رژیم های غذایی شناخته شده را که برای نیازها و شرایط غذایی خاص ایجاد شده اند، مرور کنیم. به خاطر داشته باشید که مزایا برای هر کودک در این طیف تضمین نمی شود.

 

رژیم کتوژنیک برای اوتیسم

رژیم کتوژنیک یا کتو یک رژیم غذایی محبوب است که شامل کاهش کربوهیدرات ها و جایگزینی آنها با چربی است. سپس بدن مجبور می شود از چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند که منجر به یک حالت متابولیک سریعتر به نام کتوز می شود. رژیم کتو برای اولین بار برای درمان بیماران مبتلا به صرع، که در برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم وجود دارد، استفاده شد.

یک مطالعه کوچک نشان داد که رژیم غذایی کتوژنیک اصلاح شده برای افراد مبتلا به اوتیسم مفید است. این مطالعه بر روی 15 کودک دو تا 17 ساله به مدت سه ماه انجام شد. کودکان تحت یک رژیم غذایی کتوژنیک اصلاح شده با MCT مکمل (تری گلیسیرید با زنجیره متوسط) قرار گرفتند. MCT یک مکمل غذایی است که به کاهش وزن و کاهش التهاب کمک می کند.این مطالعه به این نتیجه رسید که اجزای KD احتمالاً در بهبود تأثیر اجتماعی در کودکان مبتلا به ASD مفید هستند. مطالعات بیشتری برای درک اینکه چگونه KD رفتار را بهبود می بخشد مورد نیاز است.برای رفتن به رژیم کتو، باید از مصرف غذاهای پر کربوهیدرات خودداری کنید. گوشت، لبنیات پرچرب، سبزیجات کم کربوهیدرات (اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی)، آجیل و دانه‌ها، آووکادو و شیرین‌کننده‌های مصنوعی مواد اصلی این رژیم هستند. این غذاها در رژیم کتو مجاز نیستند:

غلات (گندم، برنج، ماکارونی، ذرت و …)

شکر (شکر سفره، نوشابه، عسل، آگاو، شربت افرا و غیره)

میوه ها (سیب، موز، پرتقال و …)

غده (سیب زمینی)

 رژیم غذایی بدون گلوتن برای اوتیسم رژیم بدون کازئین (رژیم غذایی بدون گلوتن بدون کازئین (GFCF) برای اوتیسم 

رژیم غذایی بدون گلوتن و کازئین که به عنوان رژیم غذایی GFCF نیز شناخته می شود، در جامعه اوتیسم محبوبیت بیشتری پیدا می کند. مطالعات و یافته‌های تحقیقاتی متناقض هستند، زیرا یک مطالعه ادعا می‌کند که این رژیم هیچ فواید مثبتی ندارد، در حالی که مطالعه دیگری بهبود علائم اوتیسم را با این رژیم پیشنهاد می‌کند.رژیم غذایی GFCF شامل حذف گلوتن (موجود در گندم، جو و چاودار) و کازئین (موجود در شیر و محصولات لبنی) از غذای روزانه کودک است. برخی از والدین به دلیل آلرژی غذایی از این رژیم غذایی پیروی می کنند، در حالی که برخی دیگر معتقدند که این رژیم علائم اوتیسم را کاهش می دهد.

غذاهایی که در رژیم غذایی GFCF باید اجتناب کرد عبارتند از:

شیر و لبنیات (پنیر، بستنی، ماست و …)

نان، شیرینی، و بیشتر غلات (بدون گلوتن برچسب زده شده است)

آنچه می توانید در رژیم غذایی بدون کازئین بدون گلوتن بخورید:

مرغ، ماهی، گوشت

میوه ها، سبزیجات

سیب زمینی، برنج، غلات برنج نوزادی

غلات و پاستا با برچسب "بدون گلوتن"

برای مقابله با کمبود محصولات شیر، والدین اغلب محصولات لبنی جایگزین مانند شیر گیاهی (شیر بادام، شیر برنج، شیر سویا) را برای کودکان بدون آلرژی به آجیل و سویا انتخاب می کنند. در مورد عدم وجود گلوتن، والدین گزینه‌های بدون گلوتن را انتخاب می‌کنند که در حال حاضر به طور گسترده در تقریباً همه مواد غذایی موجود است.

نتیجه گیری :

درنهایت، بهترین رویکرد برای غذا دادن به فرزندتان این است که بین دادن آنچه به کودکتان نیاز دارد و تنظیم آن با آنچه فرزندتان ترجیح می دهد، سازشی پیدا کنید. در حالی که رژیم غذایی کودک شما را درمان نمی کند، همیشه می توانید از رژیم غذایی برای کاهش مشکلات مربوط به رژیم غذایی و بهبود سلامت کلی کودک خود استفاده کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد